24 april 2009

om att vaccineras

Jo, det svallande är fortfarande intakt. Ingenting har stelnat och besöken har varit ihållande. Lägg till blod från äggstockarna på det.

Godsägaren vill muntra upp mig. Han tycker jag ser eländig ut. Antagligen spelar jag långt ifrån den 22åriga lilla kurtisanens liga. Det var länge sedan jag var purung och rosa. Han vill att jag ska få lite färg om kinderna.

Som om det skulle hjälpa.

Godsägaren sätter på mig gasmasken, tar mig vid handen och för mig utomhus. Det är fruktansvärt hett. Vi åker till en parkeringsplats på landet. Vi sitter ner på plaststolar intill en campingvagn där det står en korvgubbe. Vi äter korv och dricker kaffe med konjak i. Vi tittar på äldre män och deras fruar. Det är verkligen gassande hett. Givetvis bränner jag mig. Som om inte det vore nog händer en sak på gatan utanför vårt gods som traumatiserar mig.

Det är en ung man på cykel som får ett epilepsianfall. Han ramlar av cykeln. Han ligger och rycker med krokiga händer och fradgande mun. Han ser ut som en cp-skadad. De unga invandrarpojkarna ringer ambulansen. Jag gör ingenting. Jag glor. Kan inte sluta glo. Vill sparka sönder killen med epilepsi. Jag vill spy på honom. När jag kommer hem skär jag sönder armarna. Det var epilepsisnubben som manade mig till det.

Ikväll kommer det bli mycket spring i trapporna. Det är jag säker på. Zigenarhoran i jungfrukammaren intill kommer göra sitt.

Människor lyckas ta sig igenom min gasmask och det irriterar mig.

Det är fredag idag, det vill säga Den Stora Medicindagen. Jag ska dränka mig i min liljekonvaljparfym för att få bort dofterna från alla salvor och injektionslösningar. Jag hoppas Olimpia vill göra mig sällskap.

Dagens outfit: Sprutor (Den Stora Medicindagen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar