28 maj 2009

see me feel me

Godsägaren borta hela natten, med 22åriga kurtisanen eller på hemmet för epileptiker. Vi möts i godsköket på morgonen innan jag går till kliniken. Godsägaren fortfarande fixerad av söderhavsöar, rabblar ritualer och latituder, drömmer om tahitiska fittor, ignorerar mig.

Gasmasken på. Promenad till kliniken. Blåsigt. Skorpanfrisyren upp och ner i vinden. Aidssjuka i väntrummet, och några friska - hemkomna från Amerika eller Mexico - räds svinsjukan. Läkaren hoppfull inför mitt blod. Skriver ut min journal, lär mig grekiska, ger mig piller, rabblar värden som är baserade på en miskroskopisk bedömning av 236 celler. Har ett blodvärde på 70. Leukocyterna för låga, trombocyterna för låga, neutrofila för lågt, eosinofila för lågt, lymfocyterna för låga. Massa bokstäver för låga.

Återvänder hem.

Vansinnigt trött, somnar igen, intill godsägaren. Vaknar till Americas most funniest, skrattar.

Fortfarande blåsigt, huvudvärk. Vänjer mig vid godsägarens nonchalans. Det enda jag vill är ju att ge honom en avsugning. Han viftar bort mig som om jag vore en fluga. Jag accepterar. Han kanske försvinner inatt igen. Ensam igen.

Dagens outfit: Avvisad

2 kommentarer:

  1. Näpnaste foten jag någonsin skådat, tror jag. Hur kan nån avvisa en invit av den kalibern?

    SvaraRadera
  2. säg det. han kanske är bög. eller animallover (olimpia). framförallt föredrar han mycket unga kurtisaner, det är iaf bevisat.

    SvaraRadera